Tölt dallamok

2022. aug. 27. | Hírek, Sport

A Közép-Európa Bajnokság és az Északi Bajnokság alkalmával Henning Drath rendkívül érdekes szemináriumot tartott a FEIF Ifjúsági Bizottság támogatásával.

A Szeminárium résztvevői arról tanultak, hogy miért fontos a zene az Izlandi lovas bajnokságon és hogy a megfelelő zene hogyan javíthatja a ló és a lovas bemutatóját.

Henning különböző bemutatók segítségével nyitott beszélgetésben prezentálta a látvány, a hallás és a felkeltett érzések harmóniájának fontosságát. A zene hozzájárul a verseny összenyomásához. Hogyan választunk zenét egy kis termetű lónak? Egy lassabb lónak? Milyen zene gyakorol hatást a közönségre és készteti őket arra hogy tapsoljanak a zene és a ló ritmusára? A helyes zene kiválasztásának az a célja, hogy a ló szépségét tovább fokozza, hogy a közönség figyelmét odavonzza, és hogy a bírók lábai is az ütemre mozogjanak és magasabb pontokat adjanak.

Köszönjük, hogy Henning-nek, hogy megosztotta velünk gondolatait ebben a témában és a résztvevőknek is köszönet a szuper hangulatért a szemináriumok során.

Fotók: Henning Drath

Szöveg: Maja Borg, FEIF Youth Committee

error: Content is protected !!