Pillanatok a 2023-as Világbajnokságról

2023. aug. 5. | Hírek, Világbajnokság

Ezidő alatt minden csapat és közel 200 ló megérkezett Oirschotba, ahol továbbra is rengeteg teendője van az önkénteseknek és segítőknek, akik azért dolgoznak, hogy előkészítsék a helyszínt a jövő heti világbajnokság hivatalos megynitására!

A csapatok most már a versenypályákon és az edzőpályán is edzhetnek, a tribünök készen állnak a  rengeteg látogató fogadására, az óriás kivetítőt már felállították, és még számos egyéb előkészület zajlik.

Vasárnapig minden lovasnak és lónak lehetősége van részt venni a súlyvizsgálaton, és nagyon örülünk annak, hogy már sok lovas és majdnem egész csapat is részt vesz és hozzájárult ehhez a fontos tanulmányhoz.

Augusztus 7-én, hétfőn 12:00-kor megnyílik a pálya az edzéseket is megtekintő látogatók előtt, augusztus 8-án pedig elkezdődik a tenyészértékeléssel a világbajnokság. A végleges időbeosztást és a sport versenyek előzetes rajtlistáit kedden teszik közzé, a döntős csapatok nevezése után. Az előzetes menetrend itt érhető el. Még nincs jegyed a világbajnokságra, vagy szeretnéd megnézni az élő közvetítést? semmi gond, csak kattints ide: .www.wc23.nl.

error: Content is protected !!