Lóbarátság – nyertes fotók!

2023. szept. 6. | Hírek, Szabadidős lovaglás

Összesítettük a szavazatokat

Összesítettük a szavazatokat és nagy örömünkre szolgál, hogy kihirdethetjük a nyertes fotókat, amelyek július, augusztus és szeptember hónapokra kerülnek a naptárba.

Gratulálunk Alice Linnebachnak, Christiane Dingsnek és Uwe Saßmannshausennek, akiknek a fotói kapták a legtöbb „lájkot”!

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki részt vett akár egy fénykép elküldésével, akár a nyertes lóbarátság fotók kiválasztásában!

„KÜLÖNLEGES PILLANATOK”

Már elkezdődött az idei fotópályázat utolsó fordulója. A „KÜLÖNLEGES PILLANATOK” témához október 26-ig küldhetitek be fotóitokat.

Ebben a témakörben szeretnénk fotókat látni az izlandi lovával töltött legértékesebb pillanatokról.

Ez lehet az első alkalom, amikor megnyertél egy versenyt, egy pillanatnyi számodra kiemelkedő teljesítmény az edzés során, vagy egyszerűen csak egy különleges pillanat, amikor csak élvezted a lovad társaságát. Nem kell a leglenyűgözőbb fotónak lennie, feltéve, hogy egy számodra jelentőségteljes pillanatot mutat be!

Várjuk szeretettel az izlandi lovakról készült fantasztikus fotókat mégegyszer utoljára ebben az évben, és izgatottan várjuk, hogy mely fotók nyerik el helyüket az októberi, novemberi és decemberi naptárba!

error: Content is protected !!