Indul a 2023-as fotópályázat

2023. febr. 13. | Hírek, Szabadidős lovaglás

A FEIF és az IPZV idén is meghirdeti a fotópályázatot Magyarországgal, Kanadával és Izlanddal együttműködve! Örülünk, hogy bővült a fotópályázat csapata, és reméljük, hogy még több ország csatlakozik majd a kezdeményezéshez.

2023-ban ismét négy különböző téma lesz, és mindegyikről küldhetnek fotókat a pályázók. Az első téma: „A gyakorlat teszi a mestert”. Érdekes téma, és máris izgatottan várjuk az ötleteiteket és a fényképi megjelenítést.

Az előző évekhez hasonlóan a képekre az alábbi szabályok vonatkoznak:

  • Fekvő formátum

  • Résztvevőnként maximum 3 fotó

  • A képeken izlandi lónak kell szerepelnie.

  • A képet vagy saját maga a beküldő készítette, vagy a család vagy a barátok valamelyike készítette – professzionális fotózásokról/szakemberek képei nem fogadhatók el.

  • A lovasoknak sisakot kell viselniük

Kérjük, minden pályázó küldje el nevét és teljes címét, hogy el tudjuk küldeni a nyereményét, amennyiben képe a nyertesek képei között van.

Kérjük, a photo@feif.org címre küldjétek a képeket, a témával kapcsolatos nevezési határidő 2023. április 1.

Az online felméréshez a résztvevő országok szakértőiből és képviselőiből álló nemzetközi zsűri választja ki a képeket. Ezután már csak rajtad múlik, hogy kiválaszd a nyertes fotókat! A három legnépszerűbb képet ezután egy-egy „naptári hónapra” nyomtatják a 2024-es fotónaptárban, amely csak limitált kiadásban lesz elérhető.

Várjuk a képeiteket!!!

Fotó: Sonja Riethig, 2022-es fotópályázat

error: Content is protected !!