Fotópályázat és a BARÁTSÁG

2022. máj. 25. | Hírek, Szabadidős lovaglás

A 2022-es fotópályázat minden évszakban más témáról szól –  a Tűz és Jég-gel kezdődött. A nyerteseket a Facebook-on választják ki – itt láthatod a három fényképet, amelyet kiválasztottak és bekerülnek abba a naptárba, ami év végén kerül kiadásra. A tavasz mottója a “Virágerő” – 2022. május 31-ig lehet még képeket küldeni.

A nyár mottója a “Barátság” –  2022. június 1-től 2022. augusztus 31-ig tart a pályázat.

A pályázaton bárki indulhat!

Egy nemzetközi zsűri fogja kiválasztani a 12 legjobban sikerült képet – amely nem könnyű feladat, hiszen rengeteg fotó érkezik – majd ezt követően ti szavazhatjátok meg a 3 legjobb képet a FEIF Facebook oldalán vagy az IPZV Facebook oldalán.

A képek tájolása fekvő legyen, és jó minőségű fotókat lehet csak küldeni. Résztvevőnként és témánként maximum 3 képet lehet küldeni.

Kérjük, hogy a képeket e-mailben küldjék az alábbi e-mail címre: photo@feif.org

Fontos:

  • minden képen legyen izlandi ló
  • a képeket te, családtagod vagy egy barátod is készítheti. Profi fotózás alkalmával készített képeket nem tudunk elfogadni.
  • azok a képek ahol a lovas a ló hátán ül csak akkor fogadhatóak el, ha a lovas kobakot visel.

Várjuk szeretettel a fényképeket!

Szerzői jogvédelem:

A beküldött képek szerzői jogai a kép készítőjét illetik meg. A résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a FEIF és az IPZV szabadon publikálhassa a képeket.

A résztvevő a fényképek beküldésével tanisítja, hogy a kép szerzői jogai őt illetik meg, a képe minden jogát minden részében használhatja, és nem sérti vele harmadik fél jogait a képek szerkesztésekor, valamint a képen nem szerepel olyan személy akinek személyiségi jogait sérti. Abban az esetben ha szerepel a képen valaki, az hozzájáruló nyilatkozatát adta. A résztvevőnek a harmadik fél hozzájáruló nyilatkozatát igény esetén be kell mutatnia. A résztvevő vállalja, hogy bármilyen panasz esetén a kártalanítja a pályázat szervezőjét a harmadik fél kártérítési igénye esetén.

 

error: Content is protected !!