Fákurba, de gyorsan!

2023. aug. 20. | Hírek, Szabadidős lovaglás

Ezzel elindultak… elindult a legújabb FEIF Virtuáis túra

A lovasok „Fákurba, de gyorsan”, a Landsmót 2024 helyszínére, Reykjavíkban indulnak. Az ötlet egyszerű: a következő év során a versenyzők megszámolják és összeadják a saját maguk által megtett kilométereket. A céltávolság az otthonod és a helyszín közötti távolság.

A túrákat a FEIF weboldalán lehet regisztrálni, és minden hónapban megosztásra kerül a csoporton belüli összesítést.

Mivel a legtöbb versenyző számára Izland meglehetősen távol van, a csapatok együttműködhetnek, és összeadhatják a kilométereiket, hogy időben eljussanak Reykjavíkba. Ingyenes regisztrációért és további információkért lásd: https://www.feif.org/leisure-riding-dept/virtual-ride/

Csatlakozz Te is!

A túra minden évben egy új Facebook-csoportot is indít – itt osztják meg a résztvevők az út során megélt összes kalandjaikat.

Csatlakozz te is a https://www.facebook.com/groups/1343987773218119 oldalon.

Az idei év újdonsága az Instagram, kérjük, hogy használd a #feiforg és a #feifvirtual hashtageket. A FEIF virtuális lovaglása nagyszerű módja annak, hogy találkozzunk a világ minden tájáról érkezett izlandi lovasokkal. Sok esetben ami „virtuális” kapcsolatnak indul, hamarosan valódi találkozásokba és egyre szövődő barátságokba torkollik.

 Boldog töltölést!

Fotó: Seline Vogel, fotóverseny 2023

error: Content is protected !!