2023 Ifjúsági Bizottsági Értekezlet

2023. okt. 31. | Hírek, Ifjúság

A FEIF Ifjúsági Bizottsága nagy hangsúlyt fektetett a múltbeli tevékenységek áttekintésére és értékelésére, mint például a 2023-as FEIF Ifjúsági Táborra, amelyre Finnországban került sor, és már izgatottan várja a következő FEIF Ifjúsági Kupát.

Megerősíthetjük, hogy a kupát 2024. július 13-tól július 20-a szombatig rendezik a svájci Münsingenben, a Solfaxi izlandi lóközpontban. A hivatalos meghívót a részletekkel a jövő év elején küldik ki, de egy kis előzetesért látogassatok el a https://www.fyc2024.ch/ oldalra.

További kérdések, amelyek továbbra is aggodalomra adnak okot, és feladattal látják el a bizottságot, a szexuális zaklatás elleni küzdelem és a gyermekvédelem biztosítása. Természetesen ezeknek az ügyeknek a jogi vonatkozásainak a tagországok jogszabályaiba kell tartozniuk, de azt tapasztaltuk, hogy egyes területeken jelentős különbségek vannak a védelem szintjében, és a bizottság úgy érzi, hogy a figyelemfelkeltés folytatásával ezek a különbségek kiegyenlíthetők.
Mindegyik FEIF osztály folyamatosan újraértékeli a gyakorlatokat, és megvitatja a szükséges változtatásokat, hogy lépést tartson a jelenlegi gondolkodásmóddal. Ez a FEIF Ifjúsági munkájára is igaz, ahol most a változás kellős közepén vagyunk: a FEIF Ifjúsági Tábor most sokkal erősebben összpontosít az elméleti oktatásra és a műhelymunkára, a lovaglás legjobb gyakorlataival összefüggésben. A következő FEIF Ifjúsági Kupán is lesznek változások, ezek egyike egy nappal lerövidíti a programot, amely következtében remélhetőleg kevésbé fáradnak majd el a résztvevők és a segítők. A bizottság jelenlegi tagjai: Dagbjört Hulda Guðbjörnsdóttir, Gundula Sharman (FEIF ifjúsági részleg igazgatója), Jannike Moström, Maja Nymann (ifi bizottsági tag) és Sirpa Brumpton.
error: Content is protected !!