2023 FEIF Szabadidős Bizottsági Értekezlete

2023. okt. 31. | Hírek, Szabadidős lovaglás

Az „új” szabadidős lovaglási részleg előadást tartott az értekezlet minden résztvevőjének, azzal a vízióval, hogy járuljunk hozzá a természet és a jólét felé történő globális mozgalomhoz, és karoljuk fel a legújabb trendeket, és hozzuk összhangba azokat az izlandi lovaglás szellemiségével.

A szabadidős lovaglás részleg Atli Már Ingólfssonnal és Jean-Paul Balz-cal közösen megvitatta a legfontosabb célkitűzéseit, amelyek a következőkben foglalhatók össze:

  1. az izlandi ló népszerűsítése a szabadidős lovaglásban,
  2. a szakadék áthidalása a bizottságok között elemek beépítésével a tenyésztés, az oktatás, a sport és a fiatalok szerepvállalása területeiről, azonban nem versenykörülmények között,
  3. a ló jólétének és boldogságának hangsúlyozása, valamint
  4. új közönség bevonása, akik érdeklődnek, de elriasztotta őket a sport erős versenyszelleműsége vagy a lótenyésztés bonyolultsága.
A bizottsági ülés hétvégéjén Frankfurtban a bizottság tagjai a Szabadidős Lovaglás Bizottság irányadó politikáján dolgoztak, valamint találkoztak az Ifjúsági és Oktatási Bizottsággal is, ahol különféle együttműködési témákat vitattak meg. A bizottság tevékenysége közvetlenül a 2024. februári FEIF Konferencia 2024-es bizottsági tagjainak, beleértve a részleg elnökének megválasztását követően kezdődik.
error: Content is protected !!